Raspoort BV

Wilhelminastraat 56
2011 VP Haarlem

T 023-5314755
F 023-5326278

 www.raspoort.nl
raspoort@raspoort.nl

AFM vergunningnr. 12005804

 


 

Welkom bij Raspoort assurantie- en financieringsbedrijf BV

 

Raspoort assurantie- en financieringsbedrijf bestaat al sinds 1936. Opgericht door de heer C.C. Raspoort.
Voor veel relaties is Raspoort een zogenaamd 'One-Stop' adres: verzekeren, financieren, beleggen en sparen bij ťťn kantoor. FinanciŽle adviseurs behartigen al uw zaken die met geld te maken hebben.

 

Raspoort is nu een bedrijf met ruim twintig medewerkers, maar met een kenmerk: verstand van zaken, verstandig met geld!

 

De verbondenheid met ons volmachtbedrijf, RASPOORT ASSURADEUREN BV, geeft ons de extra handvatten om u extra kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden. Meer informatie hierover en over de samenwerking kunt u lezen op de website van RASPOORT ASSURADEUREN BV

 

Het werkterrein:
- Levensverzekeringen
- Schadeverzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Leasing

 

De werkwijze: onafhankelijk
Onafhankelijkheid staat bovenaan in het vaandel van Raspoort. We werken met iedereen die iets goeds te bieden heeft. Dus zo'n veertig verzekeringsmaatschappijen uit binnen- en buitenland. Die bieden een enorm aantal producten aan, die allemaal door ons worden bekeken en getoetst. Daardoor weten we wat er te koop is en kunnen we u de beste producten aanbieden.
Vriendjespolitiek is ons vreemd, we kijken alleen naar kwaliteit met de juiste prijs. En we gaan alleen in zee met grote solide verzekeraars, zodat u nooit voor een nare verrassing komt te staan. Wat de financieringen betreft geldt hetzelfde: geen voorkeur voor een bank, wel voorkeur voor lage rente en betere voorwaarden.

Een stukje historie:
Raspoort assurantie- en financieringsbedrijf bestaat al sinds 1936. Opgericht door de heer C.C. Raspoort, die zoals men verwacht van een ouderwetse assurantieagent met de brommer, weer of geen weer, zijn klanten bezocht en zaken voor ze deed. Maar Raspoort had meer in zijn mars. Hij was actief, zakelijk en had een opmerkelijk oog voor de ontwikkelingen in zijn branche. Met voordelige financieringen en uitgekiende verzekeringsadviezen bouwde hij een solide bedrijf op.
Dat zijn relaties dat waardeerden, blijkt uit het feit dat ze nog steeds hun zaken door hetzelfde bedrijf laten behartigen.

 

De aanpak van nu:
De ideeŽn van Raspoort sr. vormen een basis voor de bedrijfsfilosofie van nu. Zijn zoons, Ronald en Boudewijn Raspoort, hebben er in de loop der jaren nadere invulling en uitwerking aan gegeven. Met een deel van de medewerkers hebben zij zich gespecialiseerd in risicoanalyse. Preventieve maatregelen, fiscale en organisatorische voorzieningen worden onderzocht voordat een verzekeringspakket wordt samengesteld. Dat waarborgt de continuÔteit van uw bedrijf en levert vaak besparingen op. Voor veel relaties is Raspoort een zogenaamd 'One-stop' adres: verzekeren, financieren, beleggen en sparen bij een kantoor. FinanciŽle adviseurs behartigen al uw zaken die met geld te maken hebben.
Raspoort is nu een bedrijf met ruim twintig medewerkers, maar met een kenmerk: verstand van zaken, verstandig met geld.

 

De medewerkers: blijvers
Het overgrote deel van de medewerkers werkt al jaren bij Raspoort en is ook helemaal niet van plan daar verandering in te brengen. Dat is heel prettig voor de samenwerking, de collega's zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen het bedrijf door en door. Zij zijn daardoor ook flexibel en kunnen voor elkaar inspringen als het moet. Maar voor u is het ook makkelijk als er niet te veel personeelswisselingen zijn. Stel je voor: heeft u al een keer uw hele doopceel gelicht voor de financiering, kunt u tegen een nieuwe man weer opnieuw beginnen. Of u heeft bij een moeilijk schadegeval de hele toedracht met iemand doorgenomen...
Het behartigen van zakelijke relaties vereist specifieke kennis. Een deel van de medewerkers heeft zich gespecialiseerd op dit terrein.

 

De administratie: automatisch
Zaken doen met verzekeringen en financieringen betekent veel cijfers en veel papier. En niet zomaar papier: vaak belangrijke documenten waarin uw rechten zwart op wit staan. Gemaakte afspraken, kleine lettertjes, grote bedragen, het moet allemaal in orde zijn. Bovendien maken wij als gevolmachtigd bedrijf onze polissen en aanhangsels zelf. Vandaar dat Raspoort al vroeg met automatiseren begonnen is. Kunnen we zorgen dat u uw stukken snel en correct ontvangt. Kunnen we ook onze boekhouding in een oogopslag overzien. En we houden natuurlijk meer tijd over voor belangrijke dingen als zaken doen, contacten onderhouden en actuele ontwikkelingen volgen.